Gáborík vezme Stanley Cup na Pohodu

TASR
7.7.2014 16:33

Piatykrát za posledných sedem rokov zavíta v piatok do Trenčína slávna hokejová trofej Stanleyho pohár. Marián Gáborík, ktorý ju premiérovo v kariére zodvihol nad hlavu v drese Los Angeles Kings v zámorskej NHL, bude s fanúšikmi v rámci bohatého programu oslavovať aj na známom letnom festivale Pohoda.

Gáborík vezme Stanley Cup na Pohodu
SITA

Stanleyho pohár pricestuje na Slovensko z Fínska a v Trenčíne zotrvá v priebehu celého piatka. Oficiálny program začína tlačovou konferenciou pre akreditovaných novinárov v priestoroch MG Rink (12.15 h). Následne Gáborík prinesie trofej do športového areálu ZŠ na Hodžovej ulici, kde ho o 16.15 predstaví trenčianskej verejnosti. O tri a polhodiny neskôr sa v kolóne vozidiel dostaví trofej aj na Pohodu.

"Stanley Cup už vo svojej minulosti zažil všeličo, ale neviem o tom, že by ho niekto vzal na hudobný festival pre 30.000 divákov," povedal Marián Gáborík. "Som rád, že takto uvidia pohár nielen Trenčania, ale aj fanúšikovia z celého Slovenska," dodal.

Po oficiálnej časti zavíta strieborný grál pri príležitosti privátnej akcie aj na Trenčiansky hrad a v sobotu ráno odletí za Anže Kopitarom do Slovinska. O programe informoval TASR v tlačovej správe hráčov agent Peter Neveriš, hlas poskytol PR a Media Director Mário Gešvantner.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok