PR správa

Oslávte už túto sobotu v Poluse Svetový deň rodiny

PR
12.5.2014 15:00

Zažite kreatívny deň plný dobrého, zdravého jedla a zábavy počas DŇA OTVORENÝCH DVERÍ v Škole varenia RADOSŤ VARIŤ v Polus City Center. Užijete si množstvo zábavy, stretnete známe osobnosti, ochutnáte nové recepty, zaspievate si a možno i zatancujete. Príďte aj s rodinou do Polusu a oslávite tak netradične Svetový deň rodiny pri dobrom jedle .

Oslávte už túto sobotu v Poluse Svetový deň rodiny
Polus/ Daša Šimeková

KEDY? Už túto SOBOTU 17. mája od 13:00 do 18:00.
S KÝM? Akciu moderujú moderátori známi z TV JOJ Michal Sabo a Milan "Mimo" Ambróz z relácie Dobré ráno.

Variť, zabávať sa i spievať v Poluse budú aj známe osobnosti: Zuzka Vačková, Bibiana Ondrejková, Zora Czoborová, Robert Opatovský, Barbora Balúchová, Jakub Petraník, skupina STARMANIA a kuchársky tím lektorov Školy varenia z Polusu aj mnohí ďalší.

Tak neváhajte a príďte i so svojimi blízkymi, partnermi deťmi. Veď rodina, spoločný zdravý životný štýl, stravovanie a stolovanie patria jednoznačne k sebe. Ochutnáte recepty od Zuzky Vačkovej či Katky Opatovskej, tuniské kulinárske špecialitky kuchára Mima Aboudiho, zaspievate si svetové hity s Barborou Balúchovou a kapelou STARMANIA. A hlavne zoznámite sa prostredím a aktivitami unikátnej školy varenia v Poluse.

Škola varenia v Polus City Center má názov "RADOSŤ VARIŤ" a presne túto myšlienku a filozofiu aj sprostredkováva svojím absolventom kurzov varenia.

Polus ponúka 5-krát v týždni pravidelné kurzy varenia aj pre začiatočníkov, aj pre skúsených kuchárov, teda pre širokú verejnosť. Kurzy sú v rôznych časoch dopoludnia i popoludní, čiže každý záujemca si nájde vhodný termín a čas.

"Veľká časť realizovaných kurzov je bezplatná a ponúkame ich našim návštevníkom ako osvetu a nadštandardnú službu. Stačí sa prihlásiť prostredníctvom e-mailovej adresy. Časť kurzov je za poplatky v rozmedzí cca 10 – 30 Euro, čo sú prijateľné ceny pre širokú verejnosť. Naša škola je určená aj takým ľuďom, ktorí by si komerčné kurzy v klasických školách nemohli dovoliť." uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polusu.

Presné termíny, časy a mená lektorov nájdete jednoducho, ako harmonogram kurzov na webstránkewww.poluscitycenter.sk v rubrike Radosť variť, alebo na Facebook stránke pod názvom: Radosť variť - Škola varenia v Poluse.

ŠKOLU VARENIA nájdete v Poluse na 1. poschodí v uličke medzi Food Courtom a Cinema City.
Na kurzy varenia sa môžete prihlásiť na mailovej adrese varenie@poluscitycenter.sk

Počas celého roka bude Škola varenia v Poluse organizovať: pravidelné kurzy varenia pre začiatočníkov i pokročilých, bezplatné, aj platené, jednoducho pre širokú verejnosť, ukážky a exhibície vo varení so zaujímavými osobnosťami, profesionálnymi kuchármi i celebritami, môžete si v nej dokonca zorganizovať narodeninové večierky, či firemné párty, zorganizujú pre Vás mnohé ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou.

Projekt "Radosť variť" vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok