Pánik by sa mohol k tímu pripojiť v utorok, Viedenský v piatok

TASR
24.4.2014 12:27

Slovenskú hokejovú reprezentáciu, ktorá sa pripravuje na májové MS v Minsku, by mohol od budúceho týždňa posilniť Richard Pánik. V prípade, že útočník Tampy Bay úspešne absolvuje v jeho zámorskom klube výstupnú lekársku prehliadku, pripojí s k národnému tímu už v utorok v Bratislave.

Pánik by sa mohol k tímu pripojiť v utorok, Viedenský v piatok
SITA/AP

Pánik sa stal voľným pre reprezentačné potreby po tom, čo hráči Lightning prehrali v prvom kole play off NHL s Montrealom 0:4 na zápasy a vypadli z bojov o Stanleyho pohár. V prípade 23-ročného krídelníka a účastníka februárových ZOH v Soči je ale dôležité, aby prešiel v klube výstupnými lekárskymi testami. "S Richardom som telefonicky hovoril po vypadnutí a informoval som o tom aj generálneho manažéra tímu Otta Sýkoru. V týchto dňoch si Richard musí dať do poriadku hlavne súkromné záležitosti v Tampe a na konci týždňa ho čakajú výstupné lekárske testy. Cez víkend bude jasnejšie, kedy sa pripojí k reprezentačnému tímu. Ak dopadnú pozitívne, Richard by sa mal k reprezentácii pripojiť v utorok na budúci týždeň v Bratislave," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) hráčov agent Peter Kadleček.

K Vůjtekovmu tímu sa v piatok v Poprade pripojí aj útočník Marek Viedenský. Bývalý juniorský reprezentant posledné tri sezóny odohral v mužstve Worcester Sharks, ktoré je farmou klubu NHL San Jose Sharks. Jeho tím sa v AHL neprebojoval do play off a 23-ročný center tak je rovnako ako Pánik voľný pre potreby reprezentácie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok