PR správa

Počasie na last minute dovolenky

Travel.Sk
8.4.2014 11:04

Medzi najvyhľadávanejšie doplnkové informácie na internete pri plánovaní dovolenky patrí počasie v destináciách.

Počasie na last minute dovolenky
Travel.Sk

Informácie o aktuálnom počasí, priemerných maximálnych a minimálnych teplotách, teplote morskej vody a množstve zrážok je možné nájsť aj v papierových katalógoch cestovných kancelárií na celú sezónu dopredu. 

Pre last minute-cestovateľov sú však podstatne zaujímavejšie informácie o presnom počasí a teplote vody pre konkrétne dni ich dovolenkového pobytu a miesto, kde dovolenku strávia. 

Cestovná agentúra Travel.Sk, online predajca letných a exotických dovoleniek a zároveň prevádzkovateľ stránky Pocasie.sk, ponúka informácie v kombinácii last minute a počasie.  

Portál last minute počasie prakticky kombinuje 30-dňovú predpoveď počasia a teploty vody pre destinácie a zároveň výber last minute dovoleniek s odletom do 30 dní. 

Počasie a last minute zájazdy sa sústreďujú pre blízke letné stredomorské destinácie aj exotické destinácie po celom svete.

Kým na Slovensku sa môžeme „tešiť“ na premenlivé aprílové počasie, v dovolenkových destináciách sa pre nás už začína leto. S pomocou stránok last minute počasie si už teraz pohodlne naplánujete skorú letnú dovolenku, napr. v Spojených arabských emirátoch, Egypte, či Turecku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok