Basler: Neexistuje, aby Bayern prehral s United

TA3 SITA
1.4.2014 15:10

Podľa bývalej hviezdy nemeckého futbalového Bayernu Mníchov Maria Baslera nie je žiadna šanca, aby bavorský klub nepostúpil do semifinále Ligy majstrov cez anglický Manchester United. "Červení diabli" v utorok privítajú na Old Trafforde obhajcu "ušatej" trofeje v prvom štvrťfinálovom stretnutí.

Momentálne 45-ročný Basler je jedným z účastníkov pamätného finále LM v roku 1999, v ktorom Bayern prehral s Manchestrom United 1:2 gólmi v nadstavenom čase. Práve rodák z Neustadtu Basler bol vtedy jediným strelcom nemeckého tímu.

"Veľa bude závisieť od formy jednotlivých hráčov v daný deň, ale nemyslím si, že Bayern prehrá s United. Ani v najbujnejšej fantázii. Každé mužstvo vo štvrťfinále je nebezpečné, ale Bayern je pre mňa stále jasným favoritom, aj keď Manchester má silný káder. Bayern sa sústredí na svoju vlastnú hru," povedal Basler pre oficiálnu stránku najvyššej nemeckej súťaže.

Utorkový prvý duel má úvodný výkop naplánovaný o 20.45 h SELČ, odveta sa uskutoční v stredu 9. apríla v mníchovskej Allianz Arene.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok