Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA/AP TA3
23.3.2014 06:59

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA/AP
Holi 2 (SITA).jpg

1. Indi sa hrajú s farebným prachom počas hinduistického sviatku Holi, ktorý naznačuje príchod jari a víťazstvo dobra nad zlom. (AP Photo/Arun Sankar K)

Simferopol (SITA).jpg

2. Umelci ruskej čiernomorskej flotily tancujú a hrajú pre proruských podporovateľov v ukrajinskom Simferopole. (AP Photo/Max Vetrov)

vtip (SITA).jpg

3.  V Oklahoma City neznámy vtipkár zafarbil zelenou farbou jazierko v botanickej záhrade. Vyčistenie bude stáť tisícky dolárov. (AP Photo/The Oklahoman, Paul B. Southerland)

Taiwan (SITA).jpg

4. Do budovy parlamentu sa podarilo preniknúť stovkám demonštrantov, prevažne študentov a mladých ľudí, protestujúcich proti podľa nich protizákonným krokoch vlády pri schvaľovaní obchodnej dohody s Čínou. (AP Photo)

Irán (SITA).jpg

5. Iránec oslavuje s domácim ohňostrojom sviatok, ktorý označuje príchod rovnodennosti. Sviatok má prvky zoroastrizmu a počas iránskej islámskej revolúcie bol zakázaný. (AP Photo/Vahid Salemi)

mňau (SITA).jpg

6. Paraguajský prezident Horacio Cartes má asi rád mačky, pretože u neho v sídle sa cítia ako doma. Nevyrušujú ich ani oficiálne udalosti. (AP Photo/Jorge Saenz)

venezuela (SITA).jpg

7. Venezuelská polícia potláča demonštrujúcich študentov vodnými delami a aj slzotvorným plynom. (AP Photo/Esteban Felix)

delfín (SITA).jpg

8. Juhokórejskí aktivisti protestujú proti dovozu delfínov z Japonska. (AP Photo/Lee Jin-man)

AP10ThingsToSee_Winter_Weather_Washington-4f3e5f0c3d024bfaafd070ca91d08708.JPEG

9. Džoging to je proste životný štýl. Aj keď Washington krátko pred príchodom astronomickej jari prekvapil sneh. (AP Photo/Susan Walsh)

AP10ThingsToSee_Crimea_Russia-37ea6eebd43444e39d54e52fdd422847.JPEG

10. Člen proruskej krymskej domobrany sťahuje ukrajinskú námornú vlajku v Sevastopole. Po celom Kryme už vejú na stožiaroch ruské vlajky. (AP Photo/Andrew Lubimov)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok