Kňažko vyzval Kisku, aby zostúpil z bilbordov a diskutoval

SITA TA3
20.2.2014 11:47

Kandidát na prezidenta Milan Kňažko vyzýva ďalšieho uchádzača o post hlavy štátu Andreja Kisku, aby sa prestal vyhýbať verejným diskusiám s ostatnými kandidátmi. Kiska totiž podľa Kňažka zrušil svoju účasť na niekoľkých predvolebných debatách.

s odôvodnením, že by sa nich nezúčastnil ani premiér a zároveň kandidát Robert Fico či Radoslav Procházka. "Vyzývam Kisku, aby chodil aspoň na tie diskusie, kde chodia všetci demokratickí kandidáti," vyhlásil Kňažko.

"Dnes máme kandidáta, ktorý má predstavy zásadne rozdielne od iných, máme demokratických a máme jedného bilbordového. Vyzývam ho, aby zostúpil a začal diskutovať," povedal Kňažko. V prípadnom druhom kole volieb je pripravený podporiť každého demokratického kandidáta, je však podľa neho dôležité, aby ho poznal a aby ho poznali aj jeho voliči. "Voliči majú právo svojho kandidáta poznať v živom kontakte," dodal. Kandidáta, ktorý neuznáva demokratické spôsoby, bude mať Kňažko podľa vlastných slov problém podporiť. "Kiska je výnimočný v tom, že sa vyhýba verejným diskusiám pri uvádzaní nie celkom presvedčivých dôvodov, a to nie je dobré. Ja si rovnako vážim Procházku, Pavla Hrušovského a ostatných, ktorí majú šancu postúpiť do druhého kola," ukončil.

Reakcia Andreja Kisku

Kiska na Kňažkove vyhlásenia reagoval s tým, že sa teší na spoločné diskusie všetkých relevantných kandidátov, ktoré budú už o pár dní. "Som si istý, že občania odo mňa neočakávajú, že sa budem hašteriť vo dvojici akurát s pánom Kňažkom, a tým pomáhať predsedovi vlády. Nenechám sa vtiahnuť do nezmyselných bojov tradičných politikov," povedal Kiska agentúre SITA.

Pozrite si TB kandidáta na prezidenta Milana Kňažka

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok