Vůjtek so Sýkorom idú do Bieloruska na obhliadku dejiska MS

SITA
25.11.2013 17:19

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek sa týždeň po návšteve zámoria vydá na ďalšiu pracovnú cestu, tentoraz do Bieloruska, ktoré je organizátorom budúcoročných majstrovstiev sveta.

Vůjtek so Sýkorom idú do Bieloruska na obhliadku dejiska MS
SITA

Šesťdesiatšesťročný český kormidelník si vo štvrtok 26. novembra spoločne s generálnym manažérom tímu Ottom Sýkorom pozrie v hlavnom meste 15-tisícovú Minsk Arenu, ako aj menšiu arénu Chižkova s kapacitou 9600 miest, v ktorej odohrajú slovenskí reprezentanti zápasy základnej A-skupiny MS 2014.

"Máme v pláne si pozrieť organizátormi vybrané ubytovacie kapacity, ako aj infraštruktúru arény, kde máme možnosť vybrať si kabínu. Večer si potom v Minsku pozrieme duel KHL medzi domácim Dinamom a Neftechimikom Nižnekamsk, kde uvidíme v akcii v domácom drese Tomáša Surového a v hosťujúcom tíme Martina Cibáka. Okrem toho, stretnutie bude ako jeden z hlavných arbitrov rozhodovať Vladimír Baluška," uviedol Otto Sýkora.

Vůjtek so Sýkorom sa v Minsku stretnú aj s Miroslavom Mojžitom, ktorý je poverený vedením slovenského veľvyslanectva v Bielorusku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok