Hološka mrzí, že ho Griga ignoruje

SITA
12.2.2013 10:59

Slovenský futbalista Filip Hološko vyhlásil, že ho mrzia slová trénera slovenskej reprezentácie Stanislava Grigu o nepresvedčivých výkonoch útočníka tureckého Besiktasu Istanbul za jeho éry pri národnom tíme.

Hološka mrzí, že ho Griga ignoruje
SITA

"Myslím si, že za desať či pätnásť minút, ktoré som mal v záveroch zápasov v Holandsku a proti Grécku alebo Česku k dispozícii, sa príliš presvedčiť nedá," povedal Hološko v rozhovore pre denník Šport. Dvadsaťdeväťročný rodák z Piešťan vzhľadom na znovunájdenie streleckej pohody v Turecku očakával, že dostane pozvánku do reprezentácie na prípravný duel v Belgicku (1:2).

"Zaskočilo ma rozhodnutie trénerov nenominovať ma," priznal futbalista, ktorý v tureckej najvyššej súťaži strelil v tejto sezóne deväť gólov a ďalšie dva pridal v pohári. "Nepovolať ma je, samozrejme, plne v kompetencii trénerov. Keď sa tak rozhodli, ja to akceptujem. Som profesionál," uviedol pre Šport útočník, ktorý doteraz absolvoval 52 stretnutí za Slovensko.

Hološko ďalej prezradil, že jeho cieľom je streliť do konca sezóny 2012/2013 aspoň pätnásť gólov. Besiktas Istanbul figuruje po 21 kolách na 2. priečke tabuľky tureckej Süper Lig, od lídra Galatasaray Istanbul má päťbodový odstup.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok