Otrávil sa Slovák v Čechách metylalkoholom?

TASR
18.11.2012 12:30

Príčinu úmrtia 38-ročného Slováka, ktorý v českej obci Dolní Beřkovice, okres Mělník, zomrel v noci nadnes po požití alkoholu v byte, určí súdna pitva.

Otrávil sa Slovák v Čechách metylalkoholom?
SITA

U ďalších dvoch mužov, ktorí skončili v nemocnici, bolo predbežne požitie metylalkoholu vylúčené, povedala dnes pre agentúru Mediafax stredočeská policajná hovorkyňa Soňa Budská. Podľa nej boli Česi vo veku 56 a 40 rokov prevezení do nemocnice v stave ťažkej opitosti.

Záchranári zasahovali v sobotu pred polnocou v jednom z bytov bývalom cukrovare. Kriminalisti, ktorí na mieste zasahovali takisto, nevylúčili u zomrelého Slováka podozrenie na možnú otravu metylalkoholom.

Potvrdiť alebo vyvrátiť to však musí v pondelok súdna pitva.


Policajti pri obhliadke zaistili tiež okrem iného aj množstvo fliaš s etiketami rôznych liehovín, ktoré podrobia znaleckému skúmaniu. Okrem polície a hasičov bola na miesto povolaná i záchranná služba s mobilným laboratóriom kvôli odberu vzoriek pre podozrenie na metylalkohol.


Podľa zistenia Mediafaxu išlo o ľudí žijúcich na okraji spoločnosti. V silno toxikovanom stave ich objavil syn jedného z nich.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok