PR správa

SCHUNK: váš hlavný partner pre elektromobilitu

PR servis
6.5.2024 00:10

Automobilový priemysel čelí veľkej zmene – prechodu z tradičného spaľovacieho motora na elektromobilitu. Spoločnosť SCHUNK zohráva v tejto zmene kľúčovú úlohu a predstavuje pokročilé koncepcie prechodu na batériové technológie a systémy elektrického pohonu. S inovatívnymi manipulačnými technológiami pre statory s vlásenkovým vinutím, hriadele a rotory, ako aj pokročilými metódami konečnej montáže, spoločnosť SCHUNK významne prispieva k plnej automatizácii elektrického pohonu. Tieto stratégie umožňujú hladký prechod na elektromobilitu a aktívne podporujú dynamiku inovácií.

Schunk

Zmena smerom k e-mobilite je v plnom prúde. Je čas, aby automobilový priemysel zmenil jazdný pruh: od fosílnych palív a spaľovacích motorov s kľukovými hriadeľmi, piestami a vstrekovacími dýzami do batérií a e-pohonov s vlásenkovými statormi, hriadeľmi a rotormi. Tu spočíva výzva v rýchlej a bezpečnej prestavbe výroby a montážnych procesov pre požadované komponenty. SCHUNK je váš spoľahlivý partner pre túto zmenu, pretože je špecialista na automatizáciu a kompetentný líder pre upínanie nástrojov a obrobkov, uchopovaciu a automatizačnú techniku a dodáme vám všetko od osových systémov až po príslušenstvo robotov z jedného zdroja.

Vďaka šikovnej kombinácii našich štandardných produktov vždy nájdeme individuálne vhodné riešenie pre vás. Budete ťažiť z nášho dlhoročného inžinierskeho know-how v tomto odvetví. Produkty SCHUNK už poznajú všetci známi výrobcovia automobilov a ich dodávatelia. To enormne urýchľuje integráciu do nových procesných reťazcov a udržuje vás od úplného začiatku v rýchlom pruhu pri prechode na e-mobilitu.

Schunk Schunk

Používanie batérií prináša do automobilového priemyslu úplne nové výzvy, kde vás naša spoločnosť podporuje na každom kroku. Od začiatku výroby s požiadavkami na prostredie čistých a suchých priestorov ako aj krátke časy cyklov, až po manipuláciu s citlivými komponentmi počas montáže do batériových modulov a balíkov až po konečnú montáž do vozidla.

SCHUNK ponúka kompletné riešenie, či už ako jeden komponent alebo celý systém. Povedzte nám viac o aplikácii, ktorú chcete automatizovať. Naši odborníci na aplikácie nájdu spolu s vami to pravé riešenie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok