PR správa

Hedin Mobility Group konsoliduje svoju maloobchodnú divíziu pod značkou Hedin Automotive

2.5.2024 17:18

Skupina Hedin Mobility Group je jedným z najväčších európskych predajcov vozidiel. Sieť predajcov skupiny sa rozprestiera v 12 krajinách, zahŕňa viac ako 330 prevádzok a zastupuje viac ako 40 značiek vozidiel. Doteraz každá krajina pôsobila pod miestnymi značkami, ale v roku 2024 sa všetky prevádzky zjednotia pod spoločnú značku Hedin Automotive.

Hedin-Automotive-logo-1-line-black.jpg

„Od otvorenia nášho prvého autosalónu v roku 1985 sme prešli dlhú cestu - dnes sme jedným z hlavných hráčov v maloobchode v rámci európskeho automobilového trhu. Keďže naďalej rastieme, chceme to robiť spoločne; zjednotení pod spoločnou značkou, so spoločnými hodnotami, spoločnou víziou a silným zameraním na to, čo je najdôležitejšie - na našich zákazníkov,“ hovorí Anders Hedin, generálny riaditeľ spoločnosti Hedin Mobility Group.

Konsolidácia znamená, že nižšie uvedené spoločnosti zmenia svoje názvy a značky na Hedin Automotive:

  • Švédsko: Hedin Bil a Bavaria
  • Nórsko: Bavaria
  • Fínsko: Bavaria
  • Veľká Británia: Stephen James
  • Slovensko, Česká republika a Maďarsko: Motor-Car Group, Hošek Motor, Orientik a Autentik
  • Nemecko: Torpedo Gruppe a KW Autohaus
  • Švajčiarsko: Alpina Group a HP Schmid
  • Holandsko: Janssen Kerres a Renova

Spoločnosť Hedin Automotive je už etablovaná ako značka v Holandsku, Belgicku, Fínsku, Švajčiarsku a Veľkej Británii. Prevádzky, ktoré na týchto trhoch ešte nezmenili názov, budú integrované s existujúcimi spoločnosťami pod značkou Hedin Automotive. V súvislosti s tým sa aktualizuje aj logo Hedin Automotive, aby odrážalo nové konsolidované prevádzky.

Zmena sa bude realizovať v priebehu roka 2024 s určitými odchýlkami medzi jednotlivými krajinami a spoločnosťami - cieľom je však dokončiť zmenu začiatkom roka 2025. Značka Carstore bude naďalej pôsobiť popri Hedin Automotive na všetkých trhoch ako špecialista na ojazdené vozidlá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok